Първата дама: Дай да палим гумите и към Хавай (Обзор)

Десислава Радева публикува този свой кадър в личния си профил във фейсбук.

Първата дама, облечена в копринен бял потник, застанала до самолетна врата и гледаща право напред.

Ето такъв кадър публикува Десислава Радева за профилна снимка във фейсбук, след като отдавна не беше качвала нито един свой нов кадър в социалната мрежа. Към нея тя написа: “Както пеят “Уикеда” - дай да палим гумите и към Хавай”, като не изневери на традицията да цитира някоя хитова песен. Този път избра “А ние двамата с Боби пием кафе”.

Кадър на рибар, който се връща от улов, а на брега го чакат пет котки, вече е новата снимка на корицата във фейсбук на първата дама.
Кадър на рибар, който се връща от улов, а на брега го чакат пет котки, вече е новата снимка на корицата във фейсбук на първата дама.

Лятната ѝ снимка смени коледен кадър, на който тя е застанала с детенце пред украсена елха, и така президентшата показа, че е готова за лятото.

Освен че смени профилната си снимка, тя вече е и с различна на корицата във фейсбук. На нея се вижда рибар на лодката си, който се завръща от улов, а пет прегладнели котарака го чакат с нетърпение на брега.

Двата кадъра събраха стотици харесвания малко след като се появиха в профила на първата дама, и одобрителни коментари. За по-малко от ден лятната фотография натрупа над 220 лайка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене