Милена Славова: Животът ми е зиг-заг

Снимка: Архив

"Едно време един приятел ми каза лаф - че животът е виенско колело (горе и долу). Като се качиш горе, няма къде по-нагоре да отидеш", каза пред Нова телевизия Милена Славова.

В пика на криерата си през 1993 г заминава за Лондон. 

"Започнах отначало. Задушавах се, че тук не се случваше нищо ново", разказва тя. Била разочарована и от много предатели.

"Едни от тях бяха фирмата "Унисон". С тях сме излизали по приятелски, а после разбрах, че те са продавали касетки с мои песни, а аз не съм видяла никакви пари от това", обяснява тя.

В Лондон сформира своя група, омъжва се, купува си апартамент. И после отново идват разочарованията. Там се срещала със световни звезди, свои идоли, за които установила, че са под въздействието на различни вещества.

"Дотогава аз мечтаех да се омъжа за такъв човек", казва Славова и допълва: 

"Леми не знаеше в коя държава се намира. Той постоянно е под въздействието на някакви вещества. Аз лично съм го товарила в косата си два пъти и съм го предавала в хотела, в който е настанен. Той не беше на себе си", разказва певицата. 

В Англия й било най-тежко, когато приятелите й се разпръснали и останала самотна. Повратен момент се оказала случайна среща с ученици от английската гимназия в София, които я нападнали за автографи в парк в Лондон.

"Тогава си казах, че е време да се връща. Зарязах всичко и се прибрах", кава тя.

"Животът ми е зиг-заг. Ако можех да се върна назад, щях да променя малко нещата. Нямаше да се хвърлям толкова, нямаше толкова бързо да зарязвам всичко", заявява Милена Славова. 

В момента има до себе си мъж от София. Събрала ги страстта към моторите. Заедно са от 2 години.

"Имаме малка разлика в годините, но тогава не съм го питала на колко години е", казва Славова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене