KTM 390 DUKE не се плаши от завои

KTM 390 DUKE вдъхва живот на ценности, които направиха мотоциклетите незаменимо изживяване от десетилетия. Той съчетава максимално удоволствие от ездата с оптимална потребителска стойност и излиза на върха, където от значение са пъргавите маневри. Лек като перо, мощен и изпълнен по най-съвременна технология, той гарантира вълнуващо пътуване, независимо дали сте в градската джунгла или в гора на завои.

Най-съвременният, едноцилиндров двигател на KTM 390 DUKE с два отделни разпределителни вала, още веднъж подчертава динамиката на развитие на KTM. Мотоциклет, толкова компактен и пъргав, колкото този, крие значителна сила. С 44 к.с. и сухо тегло от само 149 кг, тази сила е оправдана. Благодарение на гениалната всмукателна и изпускателна система, 46-милиметровото тяло на дроселовата клапа и педантичната система за впръскване на гориво, ви гарантираме, че ще оставите трафика зад гърба си още с подаването на газта.


Освен това, KTM 390 DUKE отговаря на всички изисквания на шофьорската книжка категория А2, и благодарение на високото си съотношение мощност към тегло, това е една от най-динамичните опции за новите ездачи.

Високотехнологичното шаси на KTM 390 DUKE, с характерната си лека метална рамка, превръща този мотоциклет в истински сърфист в завоите. Масите, групирани в близост до центъра на тежестта, максимизират маневреността и прецизността – и дават възможност KTM 390 DUKE да печели час-пик-слалома ден след ден.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене