Гери-Никол в триъгълник с Коцето и Джизъса

Гери избухва в компанията на Иван Юруков (вляво) и Константин

Опасен любовен триъгълник заформи тийнидолката Гери-Никол!

Младата певица бройка фолкпевеца Константин и футболиста Благой Георгиев, като се натиска с тях по дискотеките в различни вечери. И докато с Джизъса имат нещо като връзка, то с Коцето го раздават само флиртаджийски, въпреки че често преминават границите на благоприличието.

Двамата певци са си близки
Двамата певци са си близки

Коцето не пуска варненката да си ходи
Коцето не пуска варненката да си ходи

В понеделник вечерта Гери-Никол за пореден път се отдаде на бурна нощна вакханалия след края на шоуто "Като две капки вода". В чалготека в Студентски град тя купонясваше с Коцето, актьора Иван Юруков и Боби Турбото. С певеца беше особено близка, като двамата не спираха да се прегръщат и да се целуват по вратовете и бузите.

В един момент емоциите дойдоха в повече на тийнейджърката и тя реши да си тръгне от нощното заведение. Облече си якето, взе си чантата и тръгна, но беше спряна от Константин. Той я сграбчи и не искаше да я пуска да си ходи, тъй като още му се купонясваше.

Сцените едва ли са се харесали на Благо Джизъса, който е хлътнал по варненката и я иска само за себе си.

Джизъса е награбил тийнидолката
Джизъса е награбил тийнидолката

Георгиев си харесва Яката дупара, щом я вижда за пръв път, и започва да я ухажва. Първоначално младата изпълнителка се дърпа, но Джизъса е изключително настоятелен и не приема отказа на Гери да излязат и да се видят насаме.

В крайна сметка певицата се съгласява и още след първата среща хлътва по бившия национал. Благо успява да омае в мрежата си Гери. Именно заради връзката си с варненската певица Георгиев от няколко седмица не пропуска да наблюдава отблизо изявите на певицата в "Като две капки вода". В публичното пространство циркулира кадър, на който се вижда как футболистът е награбил девойчето и я мляска по врата.

"Гери-Никол е на такава възраст, че трудно ще се кротне и иска да се забавлява. Затова и вероятно се натиска с различни мъже, което едва ли им се харесва. И докато Коцето е женен и има две деца, то Георгиев е прясно разведен и може да флиртува с която си иска мадама. Въпреки различните им семейни статути между тях застава младо момиче и се заформя любовен триъгълник, който може да причини една камара поразии", коментираха запознати отблизо със заплетена ситуация.

Гери-Никол не крие симпатиите си към Константин и в "Капките". В края на гласуването тя почти винаги дава 5 точки за него, а той традиционно й връща жеста.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене