Вучков и Мутафчиев на нож

Професорът не харесва актьора 

В зловеща разпра влязоха телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков и председателят на артистите у нас Христо Мутафчиев.

Достолепният професор обяви неодобрението си към Мутафчиев по време на едно от предаванията си. На свой ред в шеговит тон актьорът сподели репликите на водещия и заяви, че ще послуша мъдрите слова на Вучков.

Проф. Вучков е безпощаден
Проф. Вучков е безпощаден

В пламенната си реч професорът е категоричен, че Мутафчиев не заслужава отделеното му публично внимание и да намали малко самочувствието си.

"Денонощно е във всички ефирни телевизии, само него излъчват. Не им ли писна?! С тоя дрезгав глас, агресивен, настъпателен, натаралежен, със самочувствие на велик актьор", роптае телевизионната легенда. И продължава: "Тоя има махленско поведение, едно и също говори, уж от всичко разбира - политика, Космос, звезди".

Мутафчиев лично публикува в профила си в социалните мрежи пламенната реч на Вучков. "Ще гледам повече да не се появявам в ефирни, само в национални телевизии", зарече се Мутафчиев.

"България Днес" се свърза с емблематичния водещ, за да разбере повече за отношенията между двамата.

"Аз съм критик и това е работата ми. Ако искам, ще критикувам и Ален Делон", обяви Вучков. "Живеем в демократично общество и имам право да харесвам и да не харесвам когото си поискам", допълни още той. И заяви: "Днешната актьорска гилдия е в упадък, не харесвам днешните актьори".

Христо Мутафчиев обеща да послуша легендарния водещ
Христо Мутафчиев обеща да послуша легендарния водещ

През годините под словесната тирада на професора са попадали още журналистът Боби Ваклинов, голяма част от действащия политически елит, както и едноименният герой от фентъзи историята Хари Потър. "Тези истории миришат на пръст и гробища", категоричен бе в присъдата си 82-годишният водещ относно световно признатия роман за деца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене