Госпъл хор и челист тийнейджър ще озвучават сватбата на принц Хари и Меган Маркъл (Снимки)

Карън Гибсън и Кралският хор - група за госпъл музика от Югоизточна Англия СНИМКИ: Ройтерс

Християнски госпъл хор и челист тийнейджър ще осигурят част от музиката на сватбата на британския принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл следващия месец, оповести дворецът Кенсингтън, цитиран от Ройтерс.

Тридесет и три годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък на 19 май, предаде БТА.

Принц Хари и Меган Маркъл подбраха музиката за сватбата си, се казва в комюнике на двореца Кенсингтън. Карън Гибсън и Кралският хор - група за госпъл музика от Югоизточна Англия, ще са сред изпълнителите. Диригентката Гибсън заяви, че се чувства поласкана и е развълнувана от този избор. "Това ще е момент, който винаги ще ценим високо", каза тя.

Челистът тийнейджър Шеку Кане-Мейсън, който спечели конкурса на Би Би Си за млад музикант през 2016 г., също ще е сред изпълнителите, след като принц Хари бил впечатлен от уменията му да свири по време на благотворително събитие през юни м.г. "Бях слисан, когато Меган Маркъл ми се обади по телефона и попита дали бих искал да свиря на сватбата им - каза 19-годишният музикант. - Веднага отговорих "Да". Голяма привилегия за мен ще е да свиря на чело на такова прекрасно събитие."

Челистът тийнейджър Шеку Кане-Мейсън
Челистът тийнейджър Шеку Кане-Мейсън
Меган Маркъл и принц Хари
Меган Маркъл и принц Хари

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене