Плеймейтката Нора Недкова: Не си лягам нито със Слави, нито с Криско

Нора със Слави след участието в шоуто

"Не спя нито със Слави Трифонов, нито с Криско. Нямам връзка с нито един от двамата." Това заяви плеймейтката Нора Недкова по повод канонадата от слухове по неин адрес през последните седмици.

От няколко месеца Нора е спрягана за гадже на телевизионния водещ. Мълвата гласи, че двамата с Дългия се запознали по време на нейно гостуване в шоуто, а след това искрата на любовта пламнала. Слави искал от Нора само приятно прекарване, а в замяна предлагал щедро финансиране на всичките й нужди като дама от класа, както и ангажименти да поддържа имиджа си на звезда.

Блондинката отрича да има мъж
Блондинката отрича да има мъж

Интерпретациите се засилиха, когато се появи тяхна обща снимка след предаването. Истината е, че Слави се снима с почти всичките си гости и позирането с плеймейтката не е нещо уникално.

Когато съмненията за връзката им сериозно се разсеяха, Недкова беше спрегната за гадже на рапъра Криско. Но и това беше отречено от блондинката, която преди време блесна с проникновената мисъл, че макароните са храна за бедните.

Слуховете около Нора отново ескалираха, когато стана ясно, че участва във видеоклипа на общата песен на Слави Трифонов и Криско. И това не е нещо специално, тъй като в проекта има десетки други силиконови мадами, които също имат значима роля във видеото.

Криско също е замесен
Криско също е замесен

Наскоро Недкова се похвали, че е на почивка в Монако, и веднага се появиха предположения, че гостува в мистериозна вила на Трифонов. "Сама съм в Монако, не съм с мъж", контрира плеймейтката. Нейни почитатели побързаха да се пошегуват, че щом не е със Слави, вероятно дебне Григор Димитров, който от години живее в княжеството.

Преди няколко месеца мацката си направи екзотична ваканция до Панама, Карибите и Колумбия, но отрече да е била с мъж, а пътуването споделила с приятелска компания. И се заформи мистерия кой е платил за тузарската ваканция. Нора често обича да казва, че няма мъж в живота си, тъй като е с труден характер, и постоянно е в процес на търсене на идеалната си половинка.

"Родителите ми не са се отказали от мен и ме подкрепят. Те знаят, че става въпрос за шоубизнес и е нормално понякога човек да се държи по-шантаво." Това заяви преди време плеймейтката по повод появилите се публикации, че родителите я смятат за "боклук" заради изявите й в телевизионното предаване "Черешката на тортата". Нора също така отрече твърденията, че баща й й дава пари. И поясни, че тя сама се издържа. Недкова отново се извини, че на моменти се е държала странно, но призна, че е била провокирана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене