Филм за Уитни Хюстън твърди: Певица й е посягала сексуално, докато е била дете

Уитни Хюстън. Снимка РОЙТЕРС

Приятелите на Уитни Хюстън твърдят в представения в Кан документален филм за нея, че певицата Ди Ди Уоруик й е посягала сексуално, когато е била дете, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Мери Джоунс, дългогодишната асистентка на Уитни Хюстън, разказва пред режисьора Кевин Макдоналд, че е научила това от покойната певица.

Братът на Уитни Хюстън Гари Гарланд-Хюстън също казва, че жена от семейството му е посягала, когато е бил на възраст от седем до девет години.

Ди Ди Уоруик е сестра на Дион Уоруик. Тя е 18 години по възрастна от Уитни Хюстън. Умира през 2008 г.

Разкритието обяснява проблемите на Уитни Хюстън. Джоунс твърди, че заради преживяното певицата не е била уверена в сексуалността си и това е допринесло за проблемите й с наркотиците.

Уитни Хюстън почина през 2012 г. на 48 години, като се удави във ваната на хотелската си стая. В доклада от аутопсияята се посочва, че за смъртта й са допринесли също сърдечно заболяване и наркомания. Самата певица никога не е споменавала публично подобни проблеми от детството си.

"Искахме филмът да е като коректор на таблоидната история" - каза продуцентът Саймън Чин.

Ди Ди Уоруик е племенничка на Сиси Хюстън, майката на Уитни Хюстън. Сестрите Уоруик са пеели понякога в госпел хора на Сиси Хюстън.

Според създателите на филма "Уитни", инцидентите са ставали, когато Сиси Хюстън е била на турне. Известно е , че Уитни Хюстън много е държала дъщеря й Боби Кристина Барун да пътува с нея, когато ходела на турнета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене