Котки, търсещи осиновители, позират с шапки, вдъхновени от кралската сватба

Факсимиле: usmagazine.com

Служители на американска организация, която полага грижи за животни, са включили част от подопечните си котки в необичайна фотосесия, издокарвайки ги с шапки, вдъхновени от скорошната сватба на принц Хари и Меган Маркъл, пише в. "Индипендънт", цитиран от БТА.

Идеята на организацията "Бест френдс енимъл" със седалище в Юта, САЩ, е чрез забавните снимки по-лесно да се намерят осиновители за писаните.

Косматите модели, участвали във фотосесията с "кралски шапки", са Къстърд, Ексбокс, Токио, Барни, Тайгър, Кидъл и Йети.

Звездата на котешкото шоу се явява Къстърд. На една от снимките писаната демонстрира шапчица в цвят лайм с лилаво цвете, вдъхновена от избрания от кралица Елизабет Втора аксесоар за сватбата на внука й принц Хари и Меган Маркъл. Друга снимка е запечатала изражение на Къстърд, издокарана в различна шапка, което силно наподобява това на бившата изгора на принц, Челси Дейви. Красноречивата физиономия на Дейви, запечатана по време на църковната церемония, бързо се превърна в "гореща тема" в социалните медии.

Котката Токио е "заложила" на шапка в кафеникави тонове, съвършено съчетана с цвета на козината й.

Барни "играе" един от именитите гости на кралската сватба - сър Елтън Джон. Питомецът позира с шапка, гарнирана с перо от паун - препратка към хита на Джон "I Don't Wanna Go on with You Like That" от 80-те години на миналия век.

За да спази традицията на сватба да се носи нещо синьо, писаната Тайгър е "избрала" шапка във въпросния цвят.

Шикозните цветя, с които е украсена шапката на Кидъл, напомнят за стила на херцогинята на Кембридж Катрин.

Изправен пред избора между две пищни капели, Йети в крайна сметка се "спира" на трета - сива филцова шапка с розова панделка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене