Дженифър Анистън ще изиграе ролята на първата лесбийка президент на САЩ

Дженифър Анистън СНИМКА: Ройтерс

Дженифър Анистън ще изиграе ролята на първата лесбийка президент на САЩ във филма "Първи дами", съобщи "Труд". Съсценаристка е истинската лесбийка и комедиантка Тиг Нотаро. Тя е запазила за себе си и ролята на президентската съпруга.

Политическата комедия е поръчана от стрийминг платформата “Нетфликс” и ще бъде един от най-горещите джендър проекти на развлекателната индустрия. Дженифър Анистън и Тиг Нотаро ще играят съответно Бевърли и Кейси Никълсън – първата лесбийска президентска двойка. Рекламното изречение на бъдещия филм е точно това, което се очаква от подобен проект – “Зад всяка велика жена стои още една велика жена”.

Оригиналната идея за хомосексуална окупация на Белия дом се ражда в главите на Тиг Нотаро и Стефани Ейлин, които са лесбийска двойка в живота.

В продуцентския екип на филма влизат звездата Дженифър Анистън заедно с Адам Маккей, сценаристките Нотаро и Ейлин, Уил Фарел, Джесика Елбаум и Бетси Кох.

През последните години промотирането на сексуални малцинства се превърна от израз на добра воля, толерантност и политическа коректност в квази-религия, сурова догма и партийна линия за Холивуд. На всички престижни награди вече им неофициални квоти за лесбийски, гей и транс филми.

Проекти, посветени на джендър доктрината и сексуалните малцинства получават зелена светлина много по-бързо от останалите филми.

С “Първи дами” развлекателната индустрия ще се опита да покаже и предскаже желаното бъдеще, според което лесбийка наистина трябва и ще стане президент на САЩ.

Години преди избирането на Обама филми и сериали показваха чернокож президент в Белия дом. Сега Холивуд се опитва да повтори алгоритъма.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене