Trend Auto 2018: най-добрата комбинация - коли и футбол!

Новият брой на единственото по рода си луксозно автомобилно списание у нас Trend Auto вече е на пазара. Този път решихме да съчетаем новите коли и технологии с едно от най-значимите събития на годината - световното първенство по футбол в Русия с 60 специални страници, посветени на най-популярната игра.
На 14 юни с челен сблъсък между Русия и Саудитска Арабия, но не на бойното поле в Сирия, където двете страни имат различни политически визии, а на стадион "Лужники" в Москва, започва най-голямото футболно зрелище на планетата. Кой има по-големи шансове за финала на 15-и юли, това оставяме на спортните експерти, чието мнение ще намерите на страниците на изданието.
За тези 6 месеца (от предишното издание на Trend Auto) автомобилният бизнес се промени като за предишните 6 години, така че никой от големите експерти в бранша не се наема да прогнозира какво ще се случи в следващата половин година.
За първи път на автосалона в Женева на щандовете на всички изложители имаше поне един чисто електрически модел - сериен или предсериен вариант. Колите на ток се доближават вече и до българския пазар, така че ви предлагаме какви са вариантите да си купите електрическо возило у нас.
В същото време продажбите на новите дизелови автомобили продължават да се сриват и производителите се опитват да намерят начин да спасят популярната техноголия. Как точно може да стане това, също може да прочетете на страниците на списанието.
В Trend Auto може да видите и кои от многото съвременни екстри са най-полезни за шофьора и пътниците. Също така може да разберете и какви други причудливи джаджи и мъжки играчки произвеждат автогигантите.
В списанието може да прочетете за всички по важни нови модели, които ще се продават в България сега или до края на лятото, като сме се постарали да обобщим всичко най-важно за тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене