Ариана Гранде отдаде почит към Манчестър с татуировка на пчела (Снимки)

Ариана Гранде Снимки: Инстаграм

Певицата от САЩ Ариана Гранде отдаде почит към Манчестър, Великобритания, и жертвите на миналогодишния терористичен атентат, при който след нейн концерт в града загинаха 22 души, с татуировка, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката е споделила в сайта Инстаграм своя снимка с новата си постоянна татуировка на пчела - символа на Манчестър, изобразена с черно мастило и с разтворени във формата на сърце крилца. Фотографията е придружена от посланието "Завинаги".

Преди броени дни Ариана Гранде отдаде почит в Туитър към жертвите на терористичния атентат в Манчестър по случай първата годишнина от трагичното събитие на 22 май, предава БТА.

"Мисля за вас днес и всеки ден. Обичам ви с цялото си сърце и изпращам на всички ви светлината и топлината, които мога да споделя в този ден на предизвикателство", написа 24-годишната певица, придружавайки публикацията си със символ на пчеличка.

Въпреки покрусата от събитията през май миналата година, Ариана Гранде се завърна в града само няколко седмици по-късно като участник и организатор на благотворителен концерт в памет на жертвите и в подкрепа на семействата им. Заради засвидетелстваната солидарност Гранде беше обявена за почетен гражданин на Манчестър, припомня изданието.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия

Напишете дума/думи за търсене