Започна полуфиналът в „Гласът на България“

Изпълнителите в „Гласът на България“ тази вечер ще трябва да пеят като за финал. Зрителите ще определят кои четирима от всички 12 претенденти за голямата награда от 50 000 лева ще продължат до края на състезанието и кои осем от тях ще отпаднат.

Началото на полуфинала беше дадено с хита на Дони и Момчил „Ближи си сладоледа“, в изпълнение на всички таланти. С края на парчето започва и сериозната надпревара. Всеки един от певците ще може да бъде подкрепян от зрителите по време на цялото шоу, като на номер 16 700 се изпрати есемес с името му, изписано на латиница.

Тъй като на полуфинала има двама таланти с името Никола, за тях ще се гласува с фамилните им имена. До този момент концертите на живо преминаваха с вокални битки между изпълнителите само в рамките на собствените им отбори. След края на изявите им, гласуването приключваше и се обявяваха имената на тези, които продължават напред. На полуфинала обаче правилата се променят. 12-те таланти ще се появяват на сцената в разбъркан ред и всеки от тях ще трябва да изчака до самия край на шоуто, за да чуе решението на зрителите. В отбора на Графа зрителите могат да гласуват за Мария Пашалийска, Ягода Тренева и Рафаел Пашамов. Камелия ще разбере кой е финалистът й сред Никол Тодорова, Никола Чочев и Оливия Николова. Поли Генова излиза с Виктория Динкова, Александър Савов и Анна Азатян. Иван Лечев пък ще стиска палци за трио „Тринити“, Ния Петрова и Никола Здравков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене