Русата Златка става певица

Златка ги убива!

След "Капките" започва кариера!

Блондинката цепи микрофона по морето 

Преслава излиза в майчинство! Но има кой да я замести. Запознайте се с новата Преслава - Златка Райкова.

Сексбомба номер 1 в България чупи границите и от моделка реши да гради кариера на певица. Това съвсем не са празни планове, не са нещата, които всички си повтаряме - "Няма да пуша!", "Няма да псувам!", "Ще си намеря нова работа".

Мъжете са й в краката
Мъжете са й в краката

Златка Райкова придоби сериозен опит в риалити шоуто "Като две капки вода" и сега го прилага на практика. В Слънчев бряг се състоя бляскавият дебют на Злати - в едно от заведенията, които Валери Симеонов посочи, че трябва да си "заминат".

Пред повече от 3 хиляди човека публика плеймейтката се изцепи и направо им скри шапката. Засега Злати няма собствено парче и пя няколко кавъри на няколко световни хита от клубния електронен жанр.

Професионална работа
Професионална работа

Като топ мацка, която има опит с позирането, Златка блесна с еротични танци в изрязано и впито костюмче, подчертаващо греховните й форми. Мъжката част загуби ума и дума - дори сред професионалните танцьорки на сцената (които са с изваяни тела) Златка се отличаваше. Сред гостите, които я гледаха, бяха Жени Калканджиева, Ицо Стоте манекенки и Нора Недкова.

След пеенето - моренце
След пеенето - моренце

Калканджиева се появи, за да види докъде е стигнало бившето й протеже - защото преди много, много години Злати пак държеше микрофона. Райкова се подвизаваше в "Голди 3" - така и непробило чалга трио, където бе с прякор Голди. Проектът бил на Калканджиева, която решила да прави конкуренция на "Пайнер" и събрала три красиви мацки, които да пеят чалга. До успех обаче така и не се стигна, затова на Златка се наложи да печели слава по друг начин - с природна красота, с твърди като камък цици, с дупе по кориците на мъжки списания. И успя!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене