Най-слънчевият ден за младото семейство Плевнелиеви (Обзор)

След скромния граждански ритуал и венчавката в най-тесен кръг в София за сватбата младоженците избраха дома си

Президентът на републиката (2012-2017) Росен Плевнелиев се врече днес във вечна вярност на най-красивата жена, която допреди няколко месеца обявяваше кога ще има слънце над България.

А избраницата му, която след 3 месеца ще го дари със син, се казва вече Десислава Банова-Плевнелиева.

Може би понеже тя винаги знае в аванс прогнозата за времето, най-специалният ден бе слънчев и воалът на чудесната рокля на ослепителната булка остана сух. Заваля чак след края на вълнуващите ритуали.

По обяд Деси и Росен вече бяха семейство Плевнелиеви по законодателството на държавата. Те се подписаха в столична ритуална зала в изключително тесен кръг.

Свидетели

станаха

единствено

децата им

- неговите синове Асен и Павел и нейната дъщеря Йоанна, тъщата на президента Лили и кумовете, които са близки приятели и на двамата.

След като си обещаха да са заедно, докато смъртта ги раздели, младото семейство се отправи към столичен храм, където се врече и пред Бога. Младоженецът и невестата с корони пиха вино от обща чаша - чашата на спасението, обиколиха три пъти в кръг около аналоя и получиха Божията благодат, която ги претвори в “една плът”, и така станаха, по думите на ап. Павел “домашна Църква”.

Макар че за Плевнелиев този брак е трети, а за Банова-Плевнелиева - първи (с бащата на дъщеря си, с когото се раздели дълго преди да пламне любовта ѝ с топполитика, тя е живеела на семейни начала), президентът се вълнуваше не по-малко от избраницата си.

Булката Деси Банова бе като излязла от приказките - ефирна, нежна и красива в стилната си рокля

с шлейф и с

бродиран воал,

който не покриваше свободно падащите ѝ на вълни коси, в които пък имаше цветя в багри, различни от белите и кремави рози в букета. Младоженецът бе с папийонка.

Президентът Плевнелиев нееднократно е заявявал пред близките си приятели, че Деси е прекрасна -

не само като

красива жена,

а преди всичко

като Душа

и Човек с

главни букви.

След венчавката семейство Плевнелиеви се прибраха да празнуват у дома си в столичен комплекс от затворен тип - там, където живеят и където се готвят да посрещнат наследника си в средата на септември. Противно на писанията в жълтите медии сватбата не бе пищна и

младоженците

не се къпаха във

вана, пълна

с шампанско.

Тържеството бе в същия състав - само децата, кумовете и тъщата.

Майката на Деси е човекът, който първи усеща, че между двамата има любов. Тя е с дъщеря си на връчването на наградите на фондация “Стоян Камбарев” на 24 април 2017 г. Тогава Деси разговаря с бъдещия си съпруг и отстрани се вижда, че на двамата им е приятно един с друг. След есемеси и разговори по телефона двамата уговарят едно августовско кафе в къщата на Плевнелиев на Атон. След това любовта се развива с шеметна бързина.

В нея “24 часа” е вплетен още от самото начало. През октомври 2017 г. Плевнелиев съобщава пред вестника ни, че се е развел. А новината, че Деси Банова му е гадже, излиза в “168 часа” през декември. Малко преди Коледа “24 часа” взема интервю в офиса на президента Плевнелиев. Появява се Деси. Споделя, че вече приятели

от 3 континента

искат при тях да

е сватбата.

Като медия, която уважава личния живот на хората, екипът ни не огласява иначе ексклузивната новина.

При гостуването на двойката в предаването на Гала по Нова тв Банова разкрива, че е обикнала човека Росен Плевнелиев, след като е прочела интервюто, което той дава на “24 часа” седмица преди да напусне президентството. Пред репортера Кристина Кръстева, главния редактор на вестника Борислав Зюмбюлев и фоторепортера Десислава Кулелиева държавният глава отчита мандата и говори дълго за най-страшната болка, която може да изпита човек - да загуби детето си. Интервюто продължава 2 часа - без телефони или прекъсване за други срещи. Плачат и президентът, и екипът на “24 часа”. “От най-голямата болка се роди любов”, казва в края на м.г. Плевнелиев, след като Деси, вече Плевнелиева, казва, че го обича първо от това интервю.

“24 часа” честити на младото семейство и пожелава здраве, любов, разбирателство и наследници!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене