Стинг пристигна в България (Снимки)

СНИМКИ: Йордан Симеонов

Стинг пристигна в България. Певецът бе посрещнат от министър Боил Банов на летището в София.

Той излиза на Античния театър в Пловдив във вторник за първия си концерт. Вторият ще е пак там на 20 юни. Феновете на прочутия британски певец са изкупили билетите преди няколко месеца и очакват с нетърпение появата му на древната сцена.

"Входовете ще са отворени още в 18, 30 ч. Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър безплатният достъп за деца до 10 г. няма да е валиден", предупредиха организаторите. Заедно със Стинг публиката ще види ямайската регезвезда Шаги. Двамата ще изпълнят свои хитове, както и парчета от съвместния им албум 44/876, който излезе през април т.г.

Очаква се по време на престоя си Стинг да разгледа забележителностите под тепетата. Той сам избра мястото за концертите си и е любопитен да усети атмосферата на града, уточниха организаторите.

След двата концерта на Стинг градът ще стане домакин на най-голямото музикално събитие у нас т.г. На 20, 21 и 22 юли на Гребната база ще се проведе фестивалът Hills of rock. "Айрън Мейдън" и "Джудас Прийст" са сред пироните в програмата, в която са включени 55 участници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене