Мамалев щедър на автографи, Народният театър дава 8 безплатни билета на 21 юни

Георги Мамалев ще бъде в 9 ч на 21 юни пред Народния театър, за да се срещне с фенове.

Първите фенове пред касата на театъра в първия ден на лятото ще гледат пиеси от "Театър пред театъра" без пари, ако се наредят на опашка в 7,30 ч

После в 9 ч предстои среща със звездата на трупата Георги Мамалев

Народният театър „Иван Вазов” ще посрещне първия ден на астрономическото лято - 21 юни, със специална изненада за своите зрители и приятели.

Като част от кампанията за инициативата „Театър пред театъра”, първите осем билета за спектаклите от 30 юни до 8 юли ще бъдат безплатни.

На 21 юни Билетният център ще отвори врати два часа по-рано от обичайното – в 7,30 часа, за да посрещне най-нетърпеливите да се сдобият с билети за театралното събитие на сезона.

Точно в 9 часа на касата на театъра ще има и специален гост – звездата на Народния театър Георги Мамалев. Той ще посрещне зрителите, ще им раздаде автографи и ще се снима с тях. Мамалев участва в два от хитовите спектакли, които ще се играят под открито небе – „Сако от велур” и премиерният хепънинг „Опит за летене”.

За да подари на своите приятели изживяване, за което ще си спомнят и разказват дълго, на този ден театърът прави и специална промоция на билетите за най-хубавите, централни места на трибуната. Вместо на обичайната цена от 30 и 25 лв., на 21 юни билетите ще се продават за 20 лв., като към тях ще има и подарък – покана за концерта „България – земя благословена” на 30 юни, или тениска с логото на „Театър пред театъра”.

11 дни остават до началото на грандиозния финал на сезона за Народния театър, който ще бъде отбелязан с девет хитови спектакъла на сцена под открито небе. Следващата седмица започва строежа на сцената и трибуната с 1100 места.

На 30 юни събитието стартира с концерта спектакъл „България – земя благословена”, на 1 и 2 юли се играе „Калигула”, на 3 юли – „Госпожа Министершата”, на 4 и 5 юли – „Животът е прекрасен”, на 6 юли – „Сако от велур”, на 7 юли – стотното представление на „Швейк” и на 8 юли закриването е с „Опит за летене”.

Спектаклите са с начален час 21:30, а билети могат да се купят от касите на театъра и онлайн на www.nationaltheatre.bg.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене