Георги Мамалев посреща с автографи пред касите на Народния театър

Георги Мамалев и директорът на Народния театър Мариус Донкин (вторият отляво) се снимаха с първите, които си купиха билети за “Театър пред театъра”.  СНИМКИ: НАРОДЕН ТЕАТЪР “ИВАН ВАЗОВ”

Най-нетърпеливите чакат за билети от 6,30 ч сутринта

“Има голям интерес към “Театър пред театъра”. След сутрешните ни включвания по националните телевизии интересът е нараснал още повече”, казва Георги Мамалев, след като вчера от 9 ч. сутринта застана пред касите на Народния театър, където раздаваше автографи на дошлите да си купят билети за представленията на открито. Най-нетърпеливите фенове се наредиха пред билетния център още в 6,30 часа, но ранното ставане си заслужава, защото първите 8 получават безплатни билети. Театърът раздаде вчера и тениски и покани за концерта на 30 юни “България - земя благословена”.

“Освен че завършваме сезона, с концерта на 30 юни се отбелязва и краят на българското европредседателство. В началото на европредседателството имаше концерт в Народния театър, на който присъстваха евродепутати и много политически лица. Сега няма да присъстват политици. Ще участват актьори от Народния театър и ансамбъл “Българе”, разказва Георги Мамалев. На финалния концерт спектакъл освен музика и танци ще бъдат представени монолози и литературни четения. “Няколко колеги, както и аз ще представяме монолози от “Суматоха” на Йордан Радичков”, допълва актьорът.

След концерта на 30 юни инициативата “Театър пред театъра” продължава с постановката “Калигула” на 1 и 2 юли. На 3 юли пред Народния театър се играе “Госпожа министершата”, а на 4 и 5 юли - “Животът е прекрасен”. Георги Мамалев излиза на откритата сцена на 6 юли в “Сако от велур”, следва “Швейк” със своето стотно представление на 7 юли. Големият финал за сезона на Народния театър ще бъде поставен с най-новата пиеса “Опит за летене”. Всички спектакли са с начален час 21,30.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене