Ник Джонас ще се срещне с майката на приятелката си Приянка Чопра в Индия

Ник Джонас  СНИМКА: инстаграм/nickjonas

Ник Джонас се готви да се срещне с майката на приятелката си, боливудската знаменитост Приянка Чопра в Индия, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Ник и звездата от филма "Куантико" Приянка в момента са на посещение в родината й. Двадесет и пет годишният музикант и приятелката му пристигнаха със самолет в Индия и изглежда, че той възнамерява да се срещне с майката на Приянка - Мадху.

"Ник и Приянка са много щастливи - заяви източник, цитиран от сп. "Пийпъл". - Връзката им е сериозна."

Вестта идва, след като по-рано този месец Ник се появи заедно с нея на сватбата на свой братовчед. Други източници наскоро увериха, че двамата са влюбени. "Страхотно е, че Ник заведе Приянка на сватбата на своя братовчед - отбеляза близък до двойката източник пред "Пийпъл". - Джонас имаше много приятелки през последните две години, но връзките му не бяха сериозни, така че за него това е голяма крачка. Ник и Приянка наистина се харесват. Наскоро той я представи пред семейството си."

Двамата по-рано привлякоха вниманието върху себе си, след като прекараха заедно уикенда, свързан с отбелязвания в САЩ Ден на загиналите във войните

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене