Жена възроди Хамес

Хамес отчая поляците

Жена е причината за страхотната форма на Хамес Родригес. Колумбиецът бе избран за играч на мача при гръмката победа с 3:0 над Полша. Нападателят направи две страхотни асистенции.

Оказва се, че стара любов възражда Хамес от пепелта. Миналото лято той се разведе с Даниела Оспина, която е сестра на националния вратар на Колумбия Давид Оспина. Двамата имат и дъщеричка. Сега екссъпрузите отново са затоплили отношения и Даниела не изпуска мач на националния тим по терените в Русия.

Родригес бе женен за Даниела 6 години
Родригес бе женен за Даниела 6 години

В същото време се говори, че Хамес е подкрепян и от красивата рускиня Олга Коробицина, позната повече като Хелга Лавкейти. Именно топмоделът разведе голмайстора с бившата му съпруга. Оспина, която е волейболистка, не е спирала да обича Хамес, а той очевидно също не е изстинал към нея. Футболистът на "Байерн" (Мюнхен) говори след важната победа над Дружина полска.

"Много съм щастлив, защото вярвам, че когато имаш добри съотборници, е много по-лесно да се играе. Винаги е добре, ако до теб на терена има още таланти. Когато играем с 11 футболисти, просто е много по-лесно. Видяхте го сега с Полша и трябва да помним момента от срещата с Япония", анализира Хамес. Той бе запитан и за решителния мач срещу Сенегал.

"Сега просто трябва да бъдем спокойни, да се възстановим и подготвим. Мачът в четвъртък ще бъде като финал. Искаме да подарим още един уникален ден на Колумбия", отсече Хамес Родригес.

Рускинята Олга бе любовница на колумбиеца
Рускинята Олга бе любовница на колумбиеца

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене