Четирима за 60 лв. на "Театър пред театъра"

Сцената на театър пред театъра е почти готова.

Кампанията „Заедно под звездите” кани семейства и приятели на театър под звездите

Ходенето на театър е прекрасно преживяване, а още по-хубаво е, когато е споделено – с близък човек, семейство или компания. Ето защо, в навечерието на най-голямото театрално събитие на открито – „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА”, Народният театър прави специален жест към всички, които ще предпочетат да си подарят незабравими вечери на открито в компанията на любимите си хора.

Акцията „Заедно под звездите” стартира на 27 юни, сряда и ще включва възможността за закупуването на пакет от три билета на обща цена от 50 лв., или на четири билета на обща цена от 60 лв. – така, че да даде възможност на още повече хора да гледат спектаклите от най-добрите места. Промоцията е валидна само за пакети, закупени от касите на театъра и ще важи до 8 юли включително.

Близо 6000 са вече закупените билети за осемте спектакъла под звездите – „Калигула” на 1 и 2 юли /режисьор Диана Добрева/, „Госпожа Министершата” на 3 юли /режисьор Недялко Делчев/, „Животът е прекрасен” на 4 и 5 юли /режисьор Александър Морфов/, „Сако от велур” на 6 юли /режисьор Бойко Богданов/, „Швейк” на 7 юли /режисьор Бина Харалампиева/ и „Опит за летене” на 8 юли /режисьор Стоян Радев/. Откриването е с концерта-спектакъл „България – земя благословена” на режисьора Борис Радев.

Всички, които изберат да прекарат летните си вечери на открито с „Театър пред театъра”, ще имат шанса да видят едни от най-големите звезди на театъра – Деян Донков, Камен Донев, Георги Мамалев, Николай Урумов, Валентин Танев, Герасим Георгиев-Геро, Параскева Джукелова, Александра Василева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Биляна Петринска, Жорета Николова, Руси Чанев, Мария Сапунджиева, Мария Каварджикова, Лилия Маравиля и много други.

Вече е почти готова и трибуната за зрителите, а строежът на сцената ще започне на 29 юни. Над 1000 са зрителските места, които тази година са още по-удобни, а в най-високата си точка трибуната се издига на 6 метра височина – наполовина спрямо миналогодишната. Предвидени са и специални места за хора с увреждания.

Спектаклите за „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА” са с начален час 21, 30 ч, а билети все още могат да се купят от касите на театъра и онлайн на www.nationaltheatre.bg.

Спектаклите са вече ясни, а това са звездите.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене