Всичко за кърменето, събрано в ценен наръчник

Премиерата на книгата на Христина Янева е на 28 юни,

на 27 юни - благотворително представяне на книга за

светеца от Байлово дядо Добри

“Всичко за кърменето” (ИК “Сиела”) ще има премиера на 28 юни в книжарница “Сиела” в подлеза на Софийския университет.

Ценното за всяка бъдеща майка издание “Всичко за кърменето” на сертифицирания консултант по кърмене Христина Янева-Хедра, ще бъде представено официално на 28 юни (четвъртък) от 18,30 часа в книжарница “Сиела” в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

Книгата излезе от печат преди по-малко от месец и беше един от хитовете по време на тазгодишното издание на Пролетния базар на книгата в София.

Янева, която е сертифициран от международния борд консултант по кърмене, съосновател и член на Национална асоциация “Подкрепа за кърмене”, майка на две деца и създател на блога “Кърменето като начин на живот”, отговаря на редица жизненоважни както за бебето, така и за майката въпроси, свързани с ключовия биологичен процес.

От полезната книга научаваме каква е ползата от кърмата, кои са начините, по които тя допринася за здравето и имунитета на бебето, повече за кърменето при родилки с цезарово сечение или такива, които са били разделени с бебето в началото, както и за още куп въпроси, които неминуемо изникват пред младите майки.

Христина Янева-Хедра е също съпътстващ лектор и преподавател на обученията за медицински лица и доброволни консултанти по кърмене, организирани от Национална асоциация “Подкрепа за кърмене”, както и на други мероприятия, насочени към децата.

Между всичко това Христина Янева намира време и да пише - съавтор и консултант е на множество публикации за кърмене към различни списания, онлайн медии и материали по темата, издавани от неправителствени и други организации.

Официалната премиера на “Всичко за кърменето” е  четвъртък  - 28 юни, а гостите на събитието ще могат да зададат лично на Янева въпросите си, свързани с кърменето.

Още предложения на "Сиела"

Историята на дядо Добри - светеца

от Байлово, през очите на най-близките

Труден и възвисен, но и противоречив и странен за мнозина. Отшелнически, но в същото време близо до хората. Грешен, но наричан светец от народа. Възхваляван, но и обругаван. Тачен от непознати, но неразбран от близки - това е дядо Добри, аскетът, посветил половината си живот в служба на Бог и на религията и дарил стотици хиляди за ремонт и изграждане на няколко български църкви и манастира.

“Дядо Добри - светецът от Байлово” от журналиста Борислав Радославов (ИК “Сиела”) възкресява историята на столетника, който развълнува хиляди. Авторът проследява истински случки и истории чрез най-близките му хора, които в продължение на десетки години крепят и доизграждат светлия образ на светеца от Байлово. Да помним живота на човек, извървял своята Via Dolorosa от осанна до разпни го и обратно.

Благотворително събитие и премиера на книгата ще има от 18,30 ч на 27 юни в камерната зала на Младежкия театър “Николай Бинев”. На него авторът Борислав Радославов и вдъхновеният от дядо Добри Сунай Ремзи ще представят изданието. 20% от всяка закупена книга ще бъдат дарени за поставянето на паметник на дядо Добри пред храм-паметника “Св. Александър Невски”. Специални гости ще бъдат епископ Тихон - бивш предстоятел на катедралния храм “Св.Александър Невски” по времето на най-активния период на събиране на милостиня на дядо Добри, Цвета Кирилова - председател на сдружение “Азбукари”, и виртуозите от квартет “Светоглас”.

Жена е жесток убиец

в роман на Абъркромби

Джо Абъркромби се завръща на българския пазар с ново издание на класиката “Отмъщението на Монца” (ИК “Сиела”) - първия самостоятелен роман от света на “Първият закон”. Славата на безпощаден наемен убиец предхожда Монцаро Муркато - Змията на Талинс. Но освен клиенти тя печели и врагове, които биха били щастливи да изчезне.

Но Монца ще ги научи да плащат за грешките и ще удави страната в кръв с най-шантавата банда наемници.

Ето и класацията на издателството.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене