За първи папараци уловиха близнаците на Клуни

Джордж и Амал Клуни минават по червения килим на церемонията, на която той получи наградата за цялостен принос.

Холивудският актьор Джордж Клуни и красивата му съпруга Амал успяха за дълго да държат близнаците си далеч от светлините на прожекторите. Най-накрая се появиха снимки на децата им, след като почитател на звездната двойка успя да ги заснеме, докато семейството слизаше от личния си самолет на летището в Сардиния, Италия, през уикенда.

Джордж Клуни беше заснет, прегърнал момченцето си Александър, докато с едната си ръка държи музикална книжка. На кадрите любимата му Амал е гушнала другото им близначе, за което чуждите медии предполагат, че е момиченцето, и слиза по стълбите на самолета. И двете деца - Ела и Александър, са облечени еднакво - в бяла тениска и сини дънки, и са с боси крачета.

Самият Джордж Клуни е облечен неглиже - с бяла тениска с яка и бежови панталони. Но има нещо различно във визията му- мустак, който е пуснал за новата си роля в сериал, направен по романа “Параграф 22”.

На папарашките кадри съпругата му Амал както винаги изглежда в прекрасна форма, облечена в бял топ и панталон на цветя.

Семейство Клуни отпразнува първия рожден ден на близнаците си на 6 юни пак далече от обективите. Но ден по-късно Джордж и Амал се появиха на бляскава церемония в Лос Анджелис, на която актьорът получи наградата за цялостно творчество от Американския филмов институт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене