Разврат в "УСКОРЕНИЕ"!

Голи мацки край Митовски и Куката 

Бързи жени, красиви коли и обратното! Разврат с аромат на бензин, феродо и изгорели гуми се очертава в първия сезон на новия БГ сериал "Ускорение".

Пикантни кадри издават високия градус в поредицата, която се снима на морето. От няколко седмици екипът е по тузарските курорти и огласява с рев на бегачки почиващите. Тук Валери Симеонов обаче не може да се намеси, за да спре шума...

Бързи бегачки огласят Черноморието
Бързи бегачки огласят Черноморието

Както подобава на всяко себеуважаващо се автомобилно състезание, мацките ще са основна част в сюжета. От кадър зад кулисите виждаме една "яка кака" само по бельо. Това обаче не е младата сексбомба Жули Ордон, а по-зряла блондинка с къдрава фризура и еротично бельо.

Само по еротично бельо!
Само по еротично бельо!

Мацката се вее по изкусителни жартиери, възбуждащ корсет и показва сочни форми в стегнати бледорозови бикини.

Жули Ордон също не е по-назад, на една снимка тя вади убийствено деколте и се фука с безкрайните си крака. Красавицата определено ще е най-привлекателната актриса, с която Митовски някога е работил.

Жули Ордон не остава по-назад - и тя има перфектна фигура!
Жули Ордон не остава по-назад - и тя има перфектна фигура!

Мъжкото око ще се радва не само на блондинки, деколтета, стройни крака и щедро показано бельо. Колите, които екипът ще ползва за нелегалните надпревари, ще накарат автоманиаците да точат лиги.

На фона на всички поршета, беемвета и супербързи бегачки ще има и златен представител на една от най-скъпите марки на всички времена - "Бентли".

Екипът празнува
Екипът празнува

Затегнете коланите! Или оставете на тези секси мацки да ги затегнат вместо вас...

Очаква се наесен по "Нова" да тръгнат 12-те епизода на екшъна, а при успех и висок рейтинг със сигурност догодина ще има втори сезон. Историята, както читателите на "България Днес" знаят, ще се върти около група приятели, които рискуват всичко в нелегални състезания и се опитват да изградят по-добър живот за себе си и своите семейства.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене