Ерилиен е единствената българка с приз от European Latin Awards. Звездата от „Джипси Кингс“ Андре Рейс я поздрави за рождения ден

Наложило се да дели обща съблекалня с музикантите от „Джипси Кингс“

Затова, че обединява музиката между Европа и Латинска Америка, тя се нареди до Боб Синклер, Боби Кимбъл и „Блек Айд Пийс“

Певицата Eрилиен е единствената българка, получила статуетка на престижните награди European Latin Awards в град Фрозиноне, Италия. По време на престижното събитие на 8 юли награди получиха 24 артисти, допринесли за обединението на културата между Европа и Латинска Америка. Сред призьорите на стадион „Бенито Стирпе” са: вокалистът на „Джипси Кингс” Андре Рейс, със специални гости Марио Рейс и Чико Кастило (изпълнител на хита Alabina); групата „Блек Айд Пийс”; Емилио Естефан (музикален продуцент и съпруг на Глория Естефан); Боб Синклер; вокалистът на група „Тото“ Боби Кимбъл; Ерилиен; френската певица от индонезийски произход Ангун; Маурицио Гуареро (тонрежисьор със 6 награди „Грами”), Рикардо Кочианте и др.

Българката, която от години живее в Италия, получи наградата „Европейска певица, пробила на латиноамериканския пазар с латино музика”. От 15 години тя е тясно свързана с Латинска Америка, където е изнесла редица концерти. Нейни песни са в „Топ 10“ на музикални класации на Чили, Еквадор, Бразилия. По тези екзотични географски ширини тя е гостувала в редица телевизионни предавания, дори е била специален гост на ежегодния самба карнавал в Бразилия.

„В поп албума ми Oiga Querido (издаден през 2003 г. от Сони Мюзик Италия) имаше две песни с латино ритми, благодарение на които започнах прекрасната авантюра в този континент. И тя все още продължава. Тогава моят псевдоним беше Платино. През настоящата 2018-а правя 20 години, откакто съм на поп сцената. Преди това 10 години се занимавах с оперно пеене”, казва изпълнителката, която на 17 юли празнува рожден ден, и си е подарила време за малко почивка в София и на родното Черноморие.

За рождения си ден тя получи видео поздрав специално от звездата от „Джипси Кингс“ Андре Рейс, популярен у нас от изпълнението на хита Baila Baila. В него с най-топли чувства той казва: „Честит рожден ден, скъпа Ерилиен. Много поздрави и на цяла България! Скоро ще се видим за един супер концерт“.

В момента Ерилиен работи по дуетна песен с Анде Рейс, с която ще зарадва българската, италианската и латино публиката.

Певицата не крие, че преди концерта на стадион „Бенито Стирпе” е имало доста забавни моменти за изпълнителите. Тъй като е нямало гримьорни, е трябвало да се преоблича във футболна съблекалня, която деляла с 8 други изпълнители – все мъже, между които Чико Кастило от „Джипси Кингс“.

В повече от шестчасовия зрелищен концерт на живо са взели участие 50 балетисти от Латинска Америка и артистите: Боб Синклер; Ангун; вокалистът на „Тото“ Боби Кимбъл; Андре Рейс и „Джипси Кингс“; Даниел Сантакрус; групата “Блек Айд Пийс”; Алекс Брити; Ерилиен; Исак Делгадо; Хосе Луис Кортес; Османи Гарсия; Елвис Пресли джуниър; Рикардо Кочианте; група Natalino и много други.

В интернет може да намерите много линкове за наградите European Latin Awards като:

http://www.ondanews.it/bob-sinclair-e-i-black-eyed-peas-agli-european-latin-awards-sponsorizzati-da-cardinale-group-di-teggiano/

Концертът с участието на Ерилиен ще бъде излъчен в Италия по националната телевизия Italia 1 (Mediaset).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене