Красавица избяга от звяр футболист

Здравенякът най-сетне се отърва от своето гадже

Делиша напусна къщата на ужасите

Гаджето на звездата от Националната футболна лига Лешон Маккой - Делиша Кордън, напусна къщата на ужасите, в която живееше през последната година. Домът е собственост на спортиста, но в него се случиха брутални неща. Красавицата най-сетне напусна пределите на имота, след като водеше дълга задочна битка за него с Маккой.

Чашата преляла, когато въоръжен крадец нахлул през вратата. Той опрял пистолет в главата на сексбомбата. Делиша твърди, че апашът бил изпратен от здравеняка, за да я сплаши. Целта била да бъдат взети бижута, които Маккой подарил на Кордън, докато двамата били в добри отношения.

За момента състезателят по американски футбол все още не е арестуван. Той отрича участие в инцидента.

Маккой, който е собственик на имота, на няколко пъти се опитал да изгони от дома Делиша. Той дори завел дело в съда, което все още се проточва.

Делиша беше брутално пребита от Маккой
Делиша беше брутално пребита от Маккой

Преди няколко месеца Лешон наредил на свои роднини и приятели да изхвърлят вещите на красавицата от къщата, докато тя била извън града. Хитрата мацка монтирала тайни камери и видяла, че някой е в къщата. Тя се обадила веднага на полицията.

Мацката смята, че спортистът е пратил крадеца
Мацката смята, че спортистът е пратил крадеца

29-годишният Маккой беше обвинен и в побой. Приятелка на Делиша пусна ужасяваща снимка в инстаграм, на която красавицата е подута. В поста се разказва как бабанката не само пребил своето гадже, но направил същото с кучето и със своя малък син, защото се напикал в леглото. В поста е добавено, че Маккой взема наркотици и анаболни стероиди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене