Режат най-яката ММА мацка

Пейдж е с нови бомби от два месеца

Най-сексапилната ММА биячка Пейдж Ванзант претърпя нова операция на ръката. Мадамата имаше проблем с възстановяването, след като счупи крайник през януари по време на мач. Тогава Пейдж загуби от Джесика Роуз-Кларк.

Непосредствено след двубоя пострадалата претърпя операция, но резултатът не беше добър. При втората намеса докторите са взели костен материал от бедрото и са го имплантирали в ръката на Пейдж.
Все още не е ясно кога красавицата ще влезе в октагона, но това изобщо не притеснява феновете. Вече от няколко седмици те са запленени от новата визия на Пейдж. Мацката, която нямаше големи гърди, сложи огромни силиконови импланти.
"Аз съм момиче и искам да имам бомби. Дълго чаках да пораснат и когато това не се случи, сама взех мерки", споделя натопорчената мадама.
Блондинката се сгоди през януари за друг ММА боец - Остин Вандерфорд. Двамата тренират заедно в Портланд. Нейният възлюбен е бивш борец и все още няма загуба в мач по правилата на Смесените бойни изкуства.
Пейдж има брутална житейска история. Тя е била тормозена в училище. Няколко момчета я напиват и я изнасилват на купон. Пейдж става за посмешище от останалите момичета заради случката. Тя решава да смени своята оригинална фамилия Слетън, която станала на подбив заради използването на близкото Слътън (б.пр. - от слът - блудница), и се прекръстила на Ванзант.

От началото на годината блондинката е сгодена за Остин
От началото на годината блондинката е сгодена за Остин
Красавицата дълго време чакаше гърдите да й пораснат
Красавицата дълго време чакаше гърдите да й пораснат
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене