Венета Райкова за Тихомир: Имахме хубав брак! И хубав развод!

СНИМКА: инстаграм/venetaraykova/

Днес щяхме да празнуваме годишнина от брака! Да, имахме хубав брак! И хубав развод!, написа в профила си в инстаграм Венета Райкова, като придружи думите си със снимка от влюбения период със съпруга си Тихомир. 

Райкова изрази своите чувства, като благодари за доверието и подкрепата на бившия си, както и за детето, с което я е дарил.

Днес всеки е поел по пътя си, но аз винаги ще помня, че той ме е подкрепял и е вярвал в мен, дори когато аз не съм си вярвала! Затова на първа страница на "Скандал" ще прочетете посвещението - "На Тихомир, за подкрепата и вярата в мен", написа още водещата.

И добави още: ...."аз съм човек, който помни кой е бил до него, когато е бил горе и когато е бил долу! А и съм му благодарна, че ми е направил това прекрасно дете! Затова днес ще си заведа детето да се почерпим хубаво, защото ако на днешната дата не се бяхме оженили с баща му и детето нямаше да го има..."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене