Гласят рускиня за Мис Плеймейт

Момичетата се запознаха с Христо Сираков

Русокосата чаровница Жанета Осипова е фаворитка да се нареди до Николета и Златките

Сексапилна руса рускиня е гласена за победителка в тазгодишния конкурс "Мис Плеймейт", научи "България Днес". Силиконовата бомба Жанета Осипова е с един гърди напред пред останалите конкурентки, които бяха представени на огромно парти в четвъртък през нощта в Слънчев бряг.

На събитието присъстваха куп преминали през конкурса и впоследствие станали известни като миналогодишната победителка Нора Недкова, Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, Анна-Мария Чернева и Брита Вълдобрева. Всички плеймейтки бяха внимателно огледани и от рапъра Криско. Той даде своята оценка на Христо Сираков - Ицо Стоте манекенки, но какво му е казал, остава пълна загадка.

Рускинята е яко стегната
Рускинята е яко стегната

Жанета, чието тяло е изваяно до съвършенство, работи като модел. Дупето на русата мацка има форма на прасковка, а гърдите й са сочни като диня.
Осипова е рекламно лице на много вериги у нас. Изкусителката учи в Софийския университет, но въпреки ангажиментите си успява да се справи с всичко.


Гласената за победителка Осипова е любител на екстремните преживявания и високия адреналин. Едрогърдата блондинка редовно лети с балон и с хеликоптер.
Сред останалите кандидатки в конкурса тази година, който ще се проведе на 7 септември, личат още куп силиконки. Както вече съобщихме, повечето от момичетата има висше образование, но въпреки това решават да си пробват късмета и да успеят в друга сфера.

Галя Георгиева
Галя Георгиева

Една от най-ексцентричните участничките е Галя Георгиева. Тя е луда фенка на Борис Дали и го следва почти на всяко участие. Тялото на хубавицата е покрито с татуси, посветени на изпълнителя. Галя е горда майка на син, а самата тя призна, че малчуганът я подкрепя за участието й в "Мис Плеймейт".

Нора с една от участничките
Нора с една от участничките

С най-впечатляваща визитка през тази година е Жани Митрева. Естествената красавица е успешен модел в Италия, но смята, че славата, която ще придобие с титлата "Мис Плеймейт", ще я издигне още повече.

Златка бе в женска компания
Златка бе в женска компания

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене