Емилия черпи с пица за сватбата

     Изпълнителката официално стана г-жа Башур

Не сме празнували, само подписахме, контрира певицата и хваща микрофона

С пица, бира и малко вино - така певицата Емилия и бизнесменът Жорж Башур нагостиха малкото присъстващи на скромната им сватбена церемония. Ритуалът се проведе в изключително тесен семеен кръг в София в събота преди обяд.

Специално от Испания пристигна и щерката на Башур. Дъщеря му живее с майка си в топлата страна от години. Синът на Емилия Иван пък грееше в бяла риза. Ученикът бе най-щастлив и засмян в топлия ден, издадоха очевидци.

Стилистът Венелин Кондаков се погрижи за визията на Емилия
Стилистът Венелин Кондаков се погрижи за визията на Емилия

Емилия побърза да уточни в социалните мрежи, че парти и веселби не е имало, а само подпис в ритуалната зала и обяд след това. Изпълнителката на "Смелите си имат всичко" влезе в обяснителен режим, тъй като мнозина се шокираха, че Жорж и Емилия предприемат подобна стъпка малко след смъртта на сина му Феди. Младото момче почина точно 52 дни преди сватбата след усложнения от тежка катастрофа.

Пица и малко вино - това бе менюто след подписването  Емилия и Башур са заедно в добро и зло
Пица и малко вино - това бе менюто след подписването Емилия и Башур са заедно в добро и зло

Очаквано, злостни коментари и нападки по адрес на пайнерката не липсват, особено в интернет. Някои почитатели са дълбоко разочаровани от решението им с Башур да се вричат във вечна вярност толкова скоро след трагедията с Феди. Други пък искрено ги подкрепят и им пожелават да вървят заедно срещу житейските бури.

Емилия и Башур са заедно в добро и зло
Емилия и Башур са заедно в добро и зло

Проверка на "България Днес" показа, че певицата с пълна сила поема участия в летния сезон. Най-вече по морето в края на юли и целия август. Тя ще пее в Слънчев бряг и Приморско, после в Стара Загора и Видин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене