Виктор Калев и Криско на една сцена

Виктор Калев е един от най-талантливите български актьори и виртуозни имитатори. Неговият авторски спектакъл „Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят става съпричастен към една сбъдната мечта. Цялото шоу е изградено върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители.

Тази неделя за първи път ще бъде представен буквално на брега на морето. Това ще се случи на бутиков концерт в Bedroom beach, в който Виктор Калев за пореден път ще докаже своя огромен талант. Актьорът не крие, че за него е истинско предизвикателство да изнесе своето шоу на сцената на клуба, тъй като това ще е негов своеобразен дебют там. Това ще се случи тази неделя (5 август), а билети за спектакъла вече могат да бъдат купени на страницата на Eventim.

Само ден по-рано в събота южният плаж на Слънчев бряг ще бъде домакин на грандиозно шоу с легендарния DJ Махмут Орхан, който ще долети специално до България за партито. Криско и всички звезди на музикалната му компания са запазили датата 1 август (сряда) за уникално по рода си шоу, в което те за първи път ще излязат заедно на една сцена. Ден по-късно Жени Калканджиева ще бъде своеобразен домакин на ослепително модно парти, на което ще дефилират най-изкусителните модели на Визаж.

Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене