Французин стопи Любо Нейков

Вталеният комик се оглежда за нова кола

15 кила свали актьорът само за няколко месеца

Култовият актьор Любо Нейков свали 15 кила с помощта на френски специалист, когото слуша безрезервно, увериха се първи фоторепортерите на "България Днес".

Тези дни те щракнаха комика за първи път с три размера по-малки дрехи, в блестящо настроение и готов за новия телевизионен и театрален сезон.

Преди да започне диетата си, Любо е доста по-едър
Преди да започне диетата си, Любо е доста по-едър

Вталеният Любо Нейков бе забелязан да влиза в автомобилна компания извън столицата, като вероятната причина е, че търси кола за фирмата си. Малко преди да слезе от джипа си, който не той, а негов помощник шофира, Нейков проведе важен бизнес разговор, който завърши с весело пожелание за "синьо лято". Именно доброто настроение на комика зарадва автомобилните търговци, които веднага започнаха да се суетят около актьора. "Леле, колко е свалил, не прилича на себе си, едва го познахме", коментира девойка, посрещнала Любо на вратата.

И отпред Нейков е свалил... години от възрастта си
И отпред Нейков е свалил... години от възрастта си
И отзад той е в спортна форма
И отзад той е в спортна форма
Последни наставления към шофьора даде актьорът, преди да влезе на поредната си среща
Последни наставления към шофьора даде актьорът, преди да влезе на поредната си среща

И наистина! За първи път "България Днес" разполага със снимките на Нейков, на които личи, че той от април насам доста е отслабнал. За промяната във физиката му говори пред вестника и бащата на комика - Иван.

"Любо започна специален режим за регулиране на теглото, който му предписали доктори от Франция. Отслабва бавно, но е важно, че вече има мотивация да е на диета, не като преди. Любо много обича да готви, на маса да си говори с приятелите, да създава радости за хората около него. Такъв ми е синът, не че го хваля, ама няма човек, който лошо да каже за него", обясни ни бай Иван.

Миналото лято Любо приготвяше собственоръчно сушеници и луканки за цялата фамилия. Той ги сушеше в двора на къщата си в Червен бряг и ги приготвяше за коледната трапеза. Тази година обаче актьорът се отказал от идеята.

Актьорът предпочита да използва услугите на шофьор
Актьорът предпочита да използва услугите на шофьор

"Имам още няколко кила да сваля до Нова година. Разпределил съм си ги нещата, ям всичко, но с мярка, колкото ми е шепата на ръката. И това има резултат", казва не на шега актьорът, който напоследък изненадва всички със силната си воля.

Със свалянето на килцата на Любо вече не му се налага да се притеснява за холестерола си, а вече и бъбреците не го болят. Махнал е брадата, което го подмладява, и ходи повече със спортни дрехи. Новият образ му трябва и за роля, в която ще видим Нейков другия месец. За първи път актьорът ще влезе в ролята на лошия в най-новия БГ филм - "Христо". В него ще си партнира с Юлиан Вергов, Димитър Рачков и Стефан Мавродиев, които влизат в образите на клошари. Лентата е заснета през 2015 г., но тръгва по кината на 28 септември. Режисьори са Тодор Мацанов и Григор Лефтеров.

Междувременно Любо си преглежда телефона
Междувременно Любо си преглежда телефона

"Историята разказва за две израсли на улицата момчета, които се опитват да оцелеят и да живеят нормално. Те се сблъскват с Юлиан Вергов, който влиза в образа на собственик на шивашко ателие", споделят режисьорите.

Черният джип на Любо се движи по правилата и не прави нарушения
Черният джип на Любо се движи по правилата и не прави нарушения

"Аз ще играя лошия. Това е нестандартна роля за мен. Ще съм нагъл собственик на складове, а Рачков - мошеник предприемач с недвижими имоти", обяснява Нейков. Друг странен персонаж ще е Стефан Мавродиев, който играе пазач на цех, пияница, когото главният герой иска да убие.

От години храни стари актьори

Любо Нейков от години храни възрастните си колеги актьори като Стоянка Мутафова, Вълчо Камарашев, покойния Васил Попов и Кольо Анастасов. За всички тях той намира и роли в сериала "Столичани в повече".

"Да е жив Любо, той се сеща постоянно за нас. Ето, даде ми роля във филма, което ме крепеше с радост много дълго време", споделяше вече покойният Васил Попов, който взе участие в най-гледания сериал в миналите сезони. В този зрителите отново ще видят и забележителната Стоянка Мутафова. "Вярно е, че Любо ни храни. Дори дословно. Щом му се обадя, вика: "Спокойно, ще се уреди проблемът ти с храната“. Свърза ни с ресторант и всяка сутрин ми се обаждат, за да питат какво меню искаме с дъщеря ми. Избираме си и ни го доставят топло вкъщи, при това на приемливи цени. Оттогава не готвим изобщо с Муки", похвали Нейков и Стоянка Мутафова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене