Зрелищни събития взривиха морската столица

Световноизвестни музикални звезди и националната гордост „Дръзки“ акостираха във Варна този уикенд

Морската ни столица беше нажежена до краен предел от поредицата дългоочаквани събития, които превърнаха Варна в притегателен център за хора от страната и чужбина този уикенд.

По повод 139-та годишнина на Военноморските сили на Морска гара в града акостира националната гордост - фрегата „Дръзки“. Събитието остави без дъх варненци и гостите на града, които се редиха на опашка, за да разгледат военния кораб.

Междувременно грандиозно шоу, обединяващо модерно звучене, светлинни ефекти, атрактивна хореография и технологични иновации разтърси музикалните маниаци по повод 3-тия рожден ден на мегапроекта InMotion. Негови създатели са едни от най-изявените професионалисти в сферата на клубната музика и сценичното изкуство в страната - DJ Mascota, D-Trax, Runo, Walliе и MC P.

Междувременно Варна стана домакин и на още едно уникално събитие от музикалния календар на страната. В продължение на осем часа на сцената на „MTV Presents: Varna Beach" пяха български и световно известни изпълнители като британската поп певица от албански произход Рита Ора беше звездата на тазгодишното събитие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене