Как се расте само с баща, макар и той е Кристиано Роналдо?

Снимка: РОЙТЕРС

На пръв поглед Кристиано Роналдо младши е едно обикновено 8-годишно дете. Всъщност, той е наследника на един от най-добрите футболисти за всички времена и може да се похвали с баща, чието име е синоним на уникален футболен талант и гений.

Сина на именития футболист е роден на 17-ти Юни 2010-та година, като спекулациите относно неговото зачеване, а и живот, като цяло са изключително многобройни. Някои теории гласят, че той е плод на мимолетна връзка между петкратния носител на златната топка и сервитьорка от Лос Анджелис, САЩ.

Като цяло, самото споменаване на Кристиано Роналдо младши е съпътствано от мистерия, като никой освен известния му баща не може да каже със сигурност как и къде е заченат наследника на Роналдо. Факт, е че новото попълнение на Ювентус брани своя личен живот изключително ревностно, като той лично споделя в собствената си биографична книга, че истината за неговия син никога няма да види бял свят.

Острието на старата госпожа обаче със сигурност не може да изпитва затруднение при отглеждането на своя син, особено имайки предвид, че той ще прибира по 30 милиона евро на сезон при торинския гранд. А поглеждайки към коефициентите за залагане, то ще видим, че шансовете на Ювентус за спечелването на 8-ма поредна титла са оценени на 1.40. С такъв коефициент, то шанса Роналдо да увеличи състоянието си след края на сезона, предвид безбройните бонуси свързани с взимането на трофей се увеличават многократно.

Именно и повече от перфектното финансово състояние, в което се намира португалския нападател е основната причина липсата на майка да не се усеща толкова очевидно в живота на сина му. Роналдо старши е поверил женските грижи за своя син на майка си, като бабата на Роналдо младши се старае на малчугана да не му липсва нищо и той да не усеща празнотата от отсъствието на биологичната си майка.

Все пак, много хора биха реагирали негативно на такъв модел на семейство, в който ролята на майката е иззета от бабата. Но в конкретната ситуация и вземайки под внимание името и състоянието на бащата, определено можем да говорим за изключение и една много по-различна ситуация.

Но макар и голямата звезда на световния футбол да е повече от щастлив със своя син, все пак той вече се сблъска с проблеми свързани с попечителството върху Роналдо младши. Нека не забравяме, че преди няколко години наяве излезе информация, че истинската майка на детете се е свързала с агенти на футболиста, в стремеща си да си върне родителските права, даже и с цената да се откаже от много пари.

В крайна сметка обаче, по една или друга причина Роналдо младши не бе отнет от баща си и баща и син продължават да живят щастливо. Би следвало да предполагаме, че липсата на майка се отразява по някакъв начин на детето, тъй като това важи за всички деца, които израстват без майка или един от двамата родители. Но, тъй като говорим за сина на Кристиано Роналдо, тук обикновените правила и разбирания не важат.

Снимка: РОЙТЕРС
Снимка: РОЙТЕРС

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене