Дидо от Д2 заживява на село заради “Фермата”

Деян Каменов е първият обявен участник в риалити формата.

Рок певецът Деян Каменов, познат повече като вокалиста на Д2 Дидо, е първият участник в четвъртия сезон на риалитито на Би Ти Ви. Той е и първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриват. “Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, ходи по планините, живее здравословно, човек, който се опитва да живее в хармония с природата – все теми, които засягаме във “Фермата”, обясни Андрей.

Макар че е роден в София, Дидо има опит с живота на село - всяка ученическа ваканция е прекарвал при баба си и дядо си. Те са хората, които са го научили на тънкостите в селската работа. Винаги щом му се отвори малко свободно време, той отива при тях. “Всеки път, като се кача в планината или си отида при баба и дядо, разбирам, че има причина да сме родени тук.”

Новият сезон на риалитито ще тръгне през септември по Би Ти Ви. И в него популярни и обикновени хора ще се борят за голямата награда от 100 000 лева. Участниците в предаването ще са 20, но реално прага на фермата ще прекрачат 21 човека, сред които и една звезда от световна величина със специален статут, обясниха от екипа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене