Мария Петрова и Илияна Раева откриват изложба със снимки на Златните момичета

Кадър от изложбата, която ще бъде открита на 20 август.

Илияна Раева и Мария Петрова откриват изложба с фотографии на Златните момичета. В нея са включени 28 кадъра на Българската федерация по художествена гимнастика и Fibank. Всички фотографии ще представят последните години на художествената гимнастика, а акцентът ще е върху момичетата, които от 10 септември ще се борят за медали на световното пъвенство в София.

“С тази изложба желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим настоящия отбор. Нека всеки, който още не е идвал на състезание, да мине през изложбата и после, сигурна съм, ще му се прииска да дойде в залата и да подкрепи тези прекрасни момичета”, казва президентката на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева.

Официалното откриване на изложбата е на 21 август от 12,30 часа в Градската градина до Народния театър и ще бъде там до 5 септември. 5 дни по-късно - между 10 и 16 септември, България ще събере най-талантливите състезателки по художествена гимнастика за световното първенство, което ще е в “Арена Армеец”. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене