Юлиан Вергов в Берлин, снима сцени от “Откраднат живот”

Юлиан Вергов с българския екип при мемориала в памет на жертвите на холокоста

Юлиан Вергов замина за Германия, за да заснеме сцени от “Откраднат живот” - сериала, в който се завръща като вече познатия герой доцент Банков.

Работата в Германия започва за българския екип още при слизането от самолета. “Успяхме да снимаме дори и на места, които не бяха предвидени в графика, но за сметка на това веднага получихме разрешение”, разказват от продукцията.

Кадрите за новия шести сезон на медицинския сериал се заснемат на ключови места в Берлин. За една от сцените Юлиан Вергов отиде до най-големия мемориал в памет на жертвите на холокоста, който представлява море от бетонни блокове, изкопани от бункера на Адолф Хитлер. Той се намира в центъра на Берлин. За други кадри Вергов влезе и в гара на германската столица.

В сцените зрителите ще видят какво се случва с героя му доцент Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от МБАЛ “Св. Кирил”. Персонажът на Вергов замина за Берлин, след като разбра, че съпругата му се е събудила от комата, в която беше от няколко години.

В ролята на жена му ще е Ана Пападопулу. Освен нея в сериала влизат още двама много известни актьори. Владо Пенев ще е новият директо на болница “Свети Кирил”, а и баща на съпругата на доцент Банков.

Снимки по шестия сезон започна и неговият съименник Владо Карамазов. “Персонажът ми е гневен за нещо в миналото, а в този сезон ще стане ясно и какво е то. Той е доста краен и изразходва гнева си в ситуации, които зрителите ще видят още в първия епизод”, разказа Карамазов. Героят му се казва Христо Карагьозов и ще провокира лекарския състав още с появата си в болницата. Новият сезон на “Откраднат живот” е под мотото “Анатомия на гнева” и ще се излъчва наесен по Нова тв.

Актьорът снима и на гара в Берлин.  СНИМКИ: НОВА ТВ
Актьорът снима и на гара в Берлин. СНИМКИ: НОВА ТВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене