След “Дъжд от глухарчета” Ерика Джеймс с нова книга, пренася действието в провинцията

След “Дъжд от глухарчета” с новата си книга Ерика Джеймс потапя читателите в привидно спокойния живот на английската провинция.

В “Песента на чучулигата” (от Книгоиздателска къща “Труд”) дръзката и независима Лизи остава внезапно без работа, след като се поддава на чара на своя шеф. Изоставена и без доходи, тя е принудена да се върне в дома на своите родители и да започне срамната работа на помощник-гледачка в дом за стари хора.

Лизи започва с неохота новата работа, когато среща почти деветдесетгодишната госпожа Далимор. Старостта е застигнала дамата, но животът, който е живяла, е бил изумителен. Докато неочакваното приятелство на Лизи и госпожа Далимор се задълбочава, възрастната жена споделя историята на младо момиче, напуснало Америка преди началото на Втората световна война и открило вълнуващ нов живот отвъд океана.

Изслушвайки разказа на госпожа Далимор, Лизи осъзнава, че тя не е единственият магнит за житейски несгоди и че животът винаги намира начин да те изненада... А дали и синеокият Джед не е част от изненадващите планове, които съдбата е отредила на Лизи?

Ерика Джеймс е носител на наградата за английски романтичен роман през 2006 г. с “Градини на удоволствието”. Следващите книги попадат неизменно в топ 10 на бестселърите на “Съндей Таймс”.

Кариерата на Ерика Джеймс като писател започва случайно. Тя работи като управител на горска хижа, продавачка на бургери и секретарка, преди да направи десетгодишна пауза, за да отгледа двамата си синове. Едва след това, вече на 36-годишна възраст, Ерика започва да пише и успехите следват един след друг.

Ерика Джеймс е продала многомилионни тиражи от книгите си, преведени на над 10 езика.

Благодарение на КК “Труд” вече и българският читател ще има възможност да се запознае с книгите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене