Глен Хюз започна концерта си с минута мълчание за удавените момчета

СНИМКИ: Авторката

"Не сведем глави и да се помолим за душите на тези две прекрасни момчета, която загубиха живота си тук, на това място и за техните семейства. Да запазим минута мълчание и дано повече да не се повтаря. Посвещавам концерта си на тия момчета." С тези думи британската рок-легенда Глен Хюз откри концерта си във Варна. Той излезе трети на сцената на Варна мега рок след "Кикимора", Crossfire и "Камелот".

Както музикантът обеща предварително, хилядите, събрани на пристанището в морската столица, слушаха 90 минути само неостаряващите хитове на Deep Purple. Искрено развълнуван той поздрави музикантите от БТР, които за пореден път свириха с него, както и приятеля си Цонко Цонев - двигателя на рок концертите у нас.

Хилядите фенове на американската група "Камелот" също бяха екзалтирани от шоуто им, на което те представиха новия си албум. Новият им вокалист поздрави публиката на няколко пъти на български и обеща групата да се върне отново в "този прекрасен град и тази прекрасна страна".

Последната вечер на първото издание на Варна мега рок се очаква да е най-незабравимата. Апокалиптика и една от най-популярните банди в света в момента - Nightwish, ще сложат точката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене