Стоян Алексиев прогони любимата Ивана в Шумен

Стоян Алексиев и Ивана си бяха близки

Студентката нежелана на столична сцена

Младата Бобойчева ще живее далеч от мераците на актьора пенсионер

Прокудена далеч от София и Народния театър е любимата актриса на Стоян Алексиев - Ивана Бобойчева. Младата студентка в НАТФИЗ нашумя след редица скандални снимки, на които демонстрира близки отношения с д-р Генадиев от "Откраднат живот". Фотосите скандализираха както семейството на Алексиев, така и цялата театрална гилдия. Стоян официално не е признавал интимна връзка с Бобойчева, но близостта им изигра лоша шега на прохождащата актриса.

Вратите на Ивана в повечето театри в София са затворени. Бобойчева вече официално се дипломира със специалност "Актьорство за куклен театър", бакалавър. Със следването й в НАТФИЗ приключват и срещите с Радев. Тя не получи покана от нито една сцена в столицата.

Ивана е назначена на щат в Драматично-куклен театър "Васил Друмев" – Шумен.

Самият директор се похвали, че в трупата на театъра има 12 нови актьори, сред които е и Ивана Бобойчева. Тя получава роли в два детски спектакъла и четири постановки за възрастни.

Бобойчева (втората вляво) с новите си колеги в Шумен
Бобойчева (втората вляво) с новите си колеги в Шумен

Бобойчева до последно се надявала да получи място в София. На софийска сцена тя имаше участия в постановки на учебен куклен театър, играла е в постановката "Лавина" заедно със Стоян Алексиев. Според слуховете в театъра именно там двамата се запознават и си стават близки.

Пред вестник "България Днес" актьорът от "Откраднат живот" отрече да има любовна връзка с Ивана. Според него повечето снимки, които се появяват, "се манипулират извън ситуацията и обстоятелствата. Той подчертава, че има сплотено семейство и всякаква друга информация не отговаря на истината.

Според негови близки именно за да запази семейството си, Радев не е помогнал по никакъв начин на Ивана да се задържи в София. Тя дълго разчитала на неговите контакти и връзки. Бобойчева имала мерак да се появи дори в Народния театър, но това е невъзможно. Стоян Алексиев бе пенсиониран след напрежение между него и ръководството именно заради снимките. Ивана пък е категорично нежелана там. Така тя ще трябва да прекара поне няколко години в Шумен и да събира опит на сцената с надеждата после да получи и други възможности за изява.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене