Очна драма с дъщерята на Кичка

Кристи и Кичка са силно свързани

Певицата с възел на щитовидната жлеза

Кристи щяла да си извади окото с цигара, а на мама открили възел на щитовидната жлеза

Легендарната изпълнителка Кичка Бодурова отдели две седмици от графика си да почива със съпруга си в Лефкада, Гърция. Това тя направи за първи път без дъщеря си Кристи.

"Прекрасната ми дъщеря Кристи завърши гимназия с пълно отличие. Много сме доволни, но тя сега отделно ще си почива. Силно сме свързани с нея, дори мисля, че повтаря моята съдба", сподели Бодурова и допълни: "Преди години при едно одраскване близо до окото за малко да загубя зрението си. Същото се случило и с Кристи, която пък изгорила с цигара лицето си на същото място. Аз всъщност вярвам в преповтарянето на съдбата. Тя все още е с първия си приятел и аз дълго бях с моя пръв приятел", обясни още Кичка.

В момента изпълнителката на "Пея за всички приятели" се е отдала на пълен релакс, тъй като наскоро й открили възел на щитовидната жлеза. "Да, на два пъти ми се появи, направих терапия с хапчета по схема, която моят доктор ми определи. Тези неща трябва да се наблюдават периодично, защото са като вулканите - може да утихне за години, но е там. Най-важното е да се грижим за себе си. Не ми беше приятно, защото трябваше да мина през скенер, през много изследвания. Но знам, че има и по-стресиращи неща", сподели още Бодурова.

Певицата почива в Лефкада с мъжа си Крис Зарпас
Певицата почива в Лефкада с мъжа си Крис Зарпас
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене