Кулагин изоставен от баща си

Кулагин винаги е ексцентричен

Гримьорът бит в училище

Тежко минало тормози скандалния участник във "ВИП брадър"

Тежко детство в родното Хасково е преживял скандалният гримьор Валентин Кулагин. Най-коментираният участник във "ВИП брадър" е изоставен от баща си като съвсем малък и отгледан от своите баба и дядо. Фамилията Кулагин идва от името на родителя, който е руснак, но никога не е полагал грижи за него, коментират в родното му Хасково.

Майката на Кулагин работи почти денонощно, за да го издържа, докато е ученик. Баща му, макар и да има финансови възможности, не дава нито лев за него. Учители на Кулагин от родното Хасково си спомнят, че младежът от малък е различен и коментиран от съучениците си. Кулагин завършва техникум по икономика в родния град, но това далеч не са най-хубавите му години. Заради женските си дрехи Валентин на няколко пъти става обект на тормоз от страна на съученици. Те редовно го бутали и открито се подигравали на бъдещия гримьор.

Гримьорът е основен провокатор в шоуто
Гримьорът е основен провокатор в шоуто

"От малък е различен. Вярно е, че се обличаше с много тесни дрехи, чорапогащници дори. И грим е слагал. Останалите не го харесваха затова", спомня си негова бивша учителка в Хасково, която не пожела да бъде цитирана с името си.

Нора е най-големият му враг
Нора е най-големият му враг

"Хасково е малък град. Тук всичко се обсъжда, затова и веднага след училище Вальо замина да учи в София. Оттогава мисля, че не се е връщал изобщо тук", добавя тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене