Фитнес моделът Кирил: Двойник съм на Тервел Пулев

Кирил (вляво) и Тервел са като еднояйчни близнаци

Уникален двойник на боксьора Тервел Пулев се разхожда по улиците. Като същински клонинг той е спиран от фенове, за да раздава автографи.

Оказва се, че тайнственият "близнак" на Тервел също е спортист. Това е фитнес моделът Кирил Кирилов. Той е на 25 години и поддържа формата си с всекидневни тренировки в залата. Освен това е решил да се занимава с боен спорт като ММА.

"Бъркат ме постоянно с Тервел Пулев. Непрестанно ми казват, че приличам на него. По дискотеки и кафенета хората ме гледат любопитно", признава пред "България Днес" двойникът.

Моделът от Харманли харесва спорта
Моделът от Харманли харесва спорта

"Гледал съм негови мачове, но не ги следя отблизо. Харесвам бойните спортове. Спортна натура съм, обичам спорта. Боксът и кикбоксът са ми страст", признава Кирил, който е от град Харманли. Двойниците дори са се срещали веднъж на живо. Това се случило преди години по време на спортно мероприятие в Стара Загора.

Тервел Пулев е женен за волейболистката Диана Ненова. Те продължават традицията в рода на Пулеви децата да се кръщават с имена на владетели. Синовете им се казват Калоян и Аспарух.

Пулев има 11 поредни победи на професионалния ринг
Пулев има 11 поредни победи на професионалния ринг

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене