Дейвид Гарет пребори хернията, за да е в София

29 септември е датата за всички нетърпеливи фенове, които очакват да видят Дейвид Гарет на българска сцена. Събитието няколко пъти бе отменяно, тъй като здравето на известния цигулар рязко се влоши. Въпреки че артистът е на път да се възстанови напълно, докторите му наложиха още няколко месеца почивки, за да може възстановяването му да е пълно, а изпълненията му на сцена - пълноценни и вълнуващи както за него, така и за публиката.

Дейвид Гарет е ненадминат експериментатор и кросоувър творец, който смесва различни стилове чрез плавен преход от класиката към модерността - поп и рок хитове, джаз стандарти, ритъм енд блус, с което успява да спечели за класическата музика млада аудитория.

През 2008 г. подобрява рекорд на “Гинес”, като изсвирва "Полетът на бръмбара" на Римски-Корсаков за 1 минута и 5 секунди.

Предстоящият концерт у нас предоставя уникалната възможност на почитателите на виртуозния артист да чуят най-новите му песни, в които той свири на електрическа цигулка. Специално за своя настоящ грандиозен световен тур Дейвид събира продукцията си от превърналите се в тотални музикални феномени албуми "Explosive" и "Rock Revolution" в един мащабен, грандиозен спектакъл.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене