Веселин Плачков напусна “ВИП Брадър”, влезе в родилното с Мариана Попова (обзор)

Веселин Плачков е прегърнал новородената си дъщеря.  СНИМКА: ФЕЙСБУК

Екатерина е третата дъщеря в семейството на певицата и актьора

“Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта.” Така Мариана Попова съобщи, че е родила дъщеря на любимия си - актьора Веселин Плачков, в четвъртък, и показа как той е прегърнал новороденото си момиченце, облечен в болнична престилка.

Само час след като певицата сподели добрата новина в социалните мережи, родителите получиха близо 2 хил. харесвания и 300 поздравителни коментара с пожелания. Сред първите честитили са актрисата Албена Михова, писателят Добромир Банев, певицата Йоанна Драгнева и съпругата на Графа Мария Ампова. “Браво, Марианче! Честито! Да расте жива и здрава и много да ви радва!”, пожела естрадната прима Маргарита Хранова.

Веселин Плачков е сред участниците в новия сезон на “ВИП Брадър” и раждането го принуди да напусне къщата за няколко часа, за да бъде до Попова.

“Не искам да изпадам в лиготии, но Мариана направи това нещо въпреки себе си и с пълното съзнание, че при нея бременността протича по много тежък начин, с изключителни болки, съсипващо както за физиката, така и за психиката ѝ. Тя поставя семейството и желаниета ни да бъдем заедно на първо място, за което ѝ благодаря”, каза в предаването Плачков.

Екатерина е трета дъщеря в артистичното семейство. Мариана има 8-годишно момиче – Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има дъщеря от бивша връзка. Тя се казва Андреа и е малко по-голямо от детето на Попова. Двамата родители обявиха в средата на април, че чакат бебе. В интервюта Попова разказва, че бременността е планирана.

Двамата са заедно от близо две години, като се сгодиха през февруари. “Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си”, написа тогава певицата във фейсбук и показа годежния си пръстен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене