Бекет от сериала “Касъл” бере боровинки по Витоша

Стана Катич на Витоша

Актрисата е в страната за втория сезон на сериала “Забравена”

Актрисата със сръбско-хърватски произход Стана Катич, по-известна като детектив Кейт Бекет от сериала “Касъл”, отново е в България. Тя пристигна в страната в началото на септември за втория сезон на сериала “Забравена”. Продукцията за втора поредна година ще бъде снимана изцяло в България, основно в София и покрайнините ѝ. Феновете на Катич може и да я срещнат случайно, защото звездата е запален екоактивист и предпочита да пътува с обществен транспорт. По време на снимките на първия сезон на “Забравена” тя каза пред “24 часа”, че само веднъж я разпознали 2 момичета в метрото на спирка “Сердика”.

Между снимките актрисата разглежда природните забележителности на страната. За краткото време, в което е тук, тя изкачи Витоша. “Събирам червени и сини боровинки, за да хапна по време на разходката в планината”, написа Катич към една от снимките, които публикува в социалните мрежи. Тя не пропусна да види и прекрасните Рилски езера. “Едно абсолютно магично място”, казва актрисата. Не на последно място тя се възхити и от пещерата Магурата. Катич качи снимки на древните рисунки по стените ѝ. Белоградчишките скали са последната природна забележителност, която видя преди няколко дни.

Най-вероятно актрисата ще остане в страната, за да снима поне няколко месеца. С нея пристигнаха и други актьори, познати от първия сезон на “Забравена”. Сред тях са Кара Теоболд, известна с ролята си на Айви Стюард от сериала “Имението Дантаун”, Патрик Хюсинджър, участвал в “Джак Ричър: Не се връщай”, и Нийл Дажксън, играл в продукциите “Западен свят” и “Слийпи Холоу”. Новите попълнения втория сезон са актьорите Матю ле Невез и Наташа Литъл. В него образът на Катич - Емили Бърн, ще се изправи пред ново предизвикателство - ще трябва да открие похитителя си и да го убие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене