Орхан Мурад, татко на скандалната певица: Харесвам гаджето на Сузанита

Славата й дойде в повече, но и при Лили Иванова е така

Сузанита и приятелят й не са се разделяли изобщо. Различни медии описаха как дъщерята на Орхан Мурад и по-големият от нея Александър имат тежки премеждия и късат всякакви отношения. Таткото на изпълнителката категорично опроверга пред "България Днес", че любимата му дъщеря прекратява връзката си с момчето.

Сузанита е щастлива с гаджето си
Сузанита е щастлива с гаджето си

"Щях да чуя, ако са разделени. Харесвам Сашо (приятеля на Сузанита – бел. авт.). Отговорно момче е. Работи здраво. Не пие и не пуши. Прави дъщеря ми щастлива. Ако ходи по жени, Сузи ще разбере и ще го разкара на секундата", разкри пред вестника Орхан Мурад.

Орхан Мурад принизи Лили Иванова
Орхан Мурад принизи Лили Иванова

Изпълнителят на вечния хит "Хиляди слънца" признава, че славата на щерка му идва твърде рано. 15-годишната певица вече е звезда и има участия всяка седмица. Заради ангажиментите си в училище тя ходи по изяви само през уикенда. Плътно до нея във всяка дискотека е поне един от родителите й - майка й Шени или таткото Орхан.

"Славата на Сузи е голяма. Това не е добре за един тийнейджър. В България на всеки славата му е в повече, дори и на Лили Иванова", избухна Орхан Мурад.

Според певеца у нас няма как да бъдеш забелязан, ако не си покажеш плътта. Във всеки клип Сузанита скандализира обществото именно с голото си тяло, въпреки че е непълнолетна.

"Всеки си показва тялото в клиповете. Статуквото така пожела и възпита хората. Ако не провокираш, няма да те забележат. Миналата година Сузанита провокира обществото, без да иска. Шумът около песента "Буда и Луцифер", с която изгря, се получи от нищото. Тя не очакваше, че ще има такъв бум. Дори не си е мислела, че ще стигне върха на известността преди година, а каква стана тя сега", пита се таткото на Сузанита.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене