Анисе се жени за най-секси тенисистката

Юлия пръска сексапил

Една от звездите на "Лудогорец" - Абел Анисе, ще се жени за считаната за най-секси българска тенисистка Юлия Стаматова. Двамата се събраха след тежка раздяла и сега са по-влюбени от всякога.

Талантът от остров Мадагаскар е предложил брак на своето любимо момиче, научи "България Днес". 28-годишният полузащитник е твърдо убеден, че хубавото Юле е жената на живота му. 3-години по-малката от него тенисистка е казала "да". Двамата са се сгодили тайно, но до момента не разкриват щастливото събитие.

Абел заведе Стаматова в Барселона
Абел заведе Стаматова в Барселона

Те са много суеверни, особено след като преживяха тежка раздяла. Говореше се, че причината за разрива между двамата са били изневери. В крайна сметка футболистът и тенисистката се кротнали и осъзнали, че не могат един без друг.

"Абел е уникален човек и страхотен спортист. Много сме щастливи заедно!", сподели Юлия по време на първия период от връзката им. "Гледам на живо негови мачове, както и той мои. Подкрепяме се максимално. Сега съм фен единствено на "Лудогорец" и на Абел", категорична е Стаматова.

Двамата спортисти тренират заедно
Двамата спортисти тренират заедно

"Винаги ще съм до нея", категоричен е оттук нататък Абел. От началото на месеца двамата открито публикуват общи снимки в социалните мрежи. Наскоро влюбените се показаха от Барселона, където отскочили за кратка сексваканция.

Футболният шампион скъса коленни връзки през април в мач срещу ЦСКА-София и оттогава се възстановява.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене