В Австралия плетат бебешки дрешки, за да ги подарят на Хари и Меган (Снимки)

Снимки: Ройтерс

Петгодишно момченце дръпна силно червената брада на принц Хари и получи сърдечни прегръдки от него и съпругата му Меган в австралийския град Дабо, съобщи Ройтерс. Кралската двойка пристигна днес в града, разположен на 390 км северозападно от Сидни, където местните фермери се борят с тежка суша, информира Ройтерс.

Дълга редица ученици посрещна двойката, сред множеството се виждаха момиченца с блестящи диадеми и възрастни жени с букети цветя, наред с типичните австралийски широкополи шапки "Акубра", допълва ДПА.

Херцогинята на Съсекс, която е бременна с първото дете на двойката, бе облечена с черни тесни дънки, бяла риза и дълъг сиво-зелен блейзър, комбинирани с черни ботуши и вързана на опашка коса.

Шоуто обаче открадна малкият Люк Винсънт, който страда от Синдрома на Даун и обожава Дядо Коледа. Той буйно прегърна Меган, която коленичи, за да е на неговата височина. След това сграбчи брадата на принца.

Двамата бяха със стабилни обувки за обиколката, която ще ги отведе до ферма, местно училище и общо барбекю, на което се очакват 10 000 души, събрали се в града, за да видят популярната двойка.

Съобщението, че Хари и Меган очакват дете, вдъхнови местните дами да плетат бебешки дрешки с надежда да ги подарят на бъдещите родители.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене