Фики се топи!

Грижите по бебето и семейния живот не му дават да блъска във фитнеса

Няма вече щанги, дъмбели!

Няма вече и онези извънземни мускули! Фики отслабна!

Принцът на чалгата (защото Азис е Кралят, думат феновете) днес не може да мине за Арнолд Шварценегер или Силвестър Сталоун. Най-голямото щастие в живота му (бебето и бащинството) го преобразява, връща му човешките форми.

Къде от умора и безсъние по наследника, къде от работа и участия из страната, Фики вече не "блъска" във фитнес залата като едно време.

На участието певецът вече не пръска дрехите по шевовете
На участието певецът вече не пръска дрехите по шевовете

На участие в града под тепетата онази вечер синът на Тони Стораро взриви всички с нова песен и луд купон. На сцената се появи облечен в риза, но вече не изглежда, че ще я спраска от мускули.

Фики сега...
Фики сега...

Именно с фигурата си на бодибилдър Фикрет стана пословично известен преди няколко години. Младият изпълнител бързо задмина друг известен здравеняк в гилдията - Коцето.

...и преди, когато бе извънземен!
...и преди, когато бе извънземен!

Вместо на гладиатора Фики напоследък набляга на по-важните неща в живота. Преди седмици папараците на "България Днес" го изловиха на неделна семейна разходка в слънчевия Южен парк с детето и любимата му Гюлджан. Сладолед, слънце и пикник по поляните със семейството е далеч по-добре от 160 кг на лежанката и десет серии за трицепс!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене